Toggle Nav Toggle Nav

Jasno Prime Wood Shutters

Jasno Prime Wood shutters biedt u een stijlvolle manier om uw licht en privacy te regelen. De shutters zijn vervaardigd uit het duurzame Pauwlonia hout, een licht maar stevig houtsoort. Het is geschikt voor elke raamvorm, denk ook aan rond, driehoekig, schuin of draaikiep- en dakramen.

Ideaal aan de shutters zijn de vele mogelijkheden, zo zijn de shutters altijd op maat gemaakt en erg gemakkelijk te kantelen in elk gewenste stand. Ook kunnen ze volledig opengeklapt worden. Ook zijn er verschillende lamelmaten, maat S (63 mm), maat M (76 mm),
maat L (89 mm) en maat XL (114 mm)

U kunt kiezen voor een verticaal bedieningsstokje of voor verborgen bediening. Ook de scharnieren ziet u niet, die zitten verborgen in de zijstijl van het shutterpaneel. Er zijn diverse opties voor de montage en er is een groot aanbod in lak- en beitskleuren.

Ook zijn er twee mogelijkheden betreft de bediening. U kunt kiezen voor een verticaal bedieningslat aan de voorzijde van de lamellen of voor de silent view, hierbij is het bedieningsmechanisme weggewerkt in de zijstijl, zo kunt u de lamellen met de hand in de gewenste stand brengen.

Lees meer product informatie
Stel een vraag over dit product of vraag een offerte aan
  • ideal
Specificaties
Meer informatie
Merk Jasno Shutters
Aanvullende Informatie

Met Jasno shutters en blinds heeft u alles in huis om er echt iets bijzonders van te maken. Dit prachtige merk biedt u licht zoals u dat nooit eerder heeft ervaren. Het plezierige van de vele mogelijkheden van Jasno Shutters is dat er altijd wel ruimtes zijn waar Jasno Shutters net dat extra accent of verandering in sfeer kan brengen.

Stel een vraag over dit product of vraag een offerte aan
Scroll to top