Complete woonbeleving

Winkel

 

Mooi wonen begint bij Van Til in Alkmaar! Wij bieden een uiteenlopende collectie van meer dan honderdvijftig topmerken designmeubelen en zijn daarom één van Nederlands meest inspirerende winkels als het gaat om uw interieur. U bent van harte welkom in ons designcentrum met ruim 15.000 m² aan showroomoppervlakte, schitterend gelegen aan het Noordhollands kanaal en op loopafstand van de historische binnenstad van Alkmaar. Ook is de lifestyle-winkel Villa la Vie, het Rolf Benz Experience Center en de keukenzaak Eiland de Wild in ons pand gevestigd. U vindt daarom nagenoeg alles voor uw interieur onder één dak: een complete woonbeleving en alles zeker een bezoek waard!

De winkel van Van Til Interieur is goed toegankelijk voor mindervaliden. De verschillende etages zijn eenvoudig bereikbaar met de ruime lift. Huisdieren zijn van harte welkom, mits aangelijnd. Tevens beschikken we over professonele hulp bij calamiteiten.

 

 
INTERIEURADVIES OP MAAT

Bij Van Til staan onze interieuradviseurs klaar om u te voorzien van goed persoonlijk advies. Bent u op zoek naar een passend meubel in het huidige interieur, of juist een totaal interieurplan? Onze adviseurs vergelijken verschillende stijlen en indelingen met elkaar en helpen u graag aan nieuwe inspiratie en ideeën!

 
DICHTBIJ HISTORISCHE STADSCENTRUM ALKMAAR

Alkmaar is dé stad voor een dagje uit. En vanaf Van Til loopt u in 5 minuten naar de historische en gezellige binnenstad! Maak kennis met de vele leuke en speciale winkels en laat u verrassen door het grote aanbod aan restaurants, cafeetjes, monumenten, theaters en musea. Op Overstad vindt u bovendien nog tal van andere inspirerende woonwinkels. U bezoek is zéker de moeite waard!

 
ALKMAARPAS CADEAU

Uw aankoop bij Van Til is meer waard! Bij uw aankoop bij Van Til ontvangt u tijdelijk de AlkmaarPas. Met deze stadspas profiteert u van honderden aantrekkelijke voordeeltjes. Van gratis attracties tot speciale kortingen op aankopen. U ontvangt de AlkmaarPas bij aankopen vanaf € 100,-! De pas is geldig tot en met 31 december 2017! Bekijk alle voordelen op www.alkmaarpas.nl.