KUNST BIJ VAN TIL

 

 

De interactie tussen wonen en kunst krijgt bij Van Til op een bijzondere manier gestalte in een unieke collectie kunstobjecten. Een aantal ontwerpen moderne vloerkleden is geïnspireerd op authentieke kunstwerken van beroemde Nederlandse kunstenaars als Herman Brood, Corneille en Jan Cremer. Deze waardevolle vloerkleden worden in gelimiteerde editie uitgegeven! Een aantal werken zijn ook beschikbaar als zeefdruk of als dekbedprint. Ook bijzonder is de collectie karpetten die in Nepal speciaal voor ons wordt geproduceerd! Unieke, exclusieve ontwerpen van eigentijdse signatuur en kleurgebruik. Spraakmakende ontwerpen van ons eigen designteam.CORNEILLE

Corneille was een gepassioneerd schepper van vormen en (vrolijke) kleuren. Zijn werken zijn altijd uitbundig van kleur en doen vaak denken aan een passage uit een verhaal of gedicht. U vindt bij ons zijn bijzondere werken op woonkunst, kleden en karpetten.


HERMAN BROOD

Herman Brood breekt eind jaren tachtig door als beeldend kunstenaar. Uit zijn schilderijen en zeefdrukken spreekt - net als uit zijn muziek - een enorme gedrevenheid. Hij koos altijd voor een tastbaar beeld met de thema’s muziek, relaties en liefde. U kunt bij ons terecht voor bijzondere dekbedovertrekken en zeefdrukken met zijn ontwerpen!JAN CREMER

Jan Cremer heeft een duidelijke passie voor kleuren en kleurharmonieën. U vindt bij ons zijn bijzondere werken op dekbedovertrekken en karpetten.


ANTON HEYBOER

Anton Heyboer was een Nederlands kunstschilder en etser. Eén van de kenmerken van zijn werk was dat hij in één keer een lijn kon neerzetten, die meteen goed was. Dat kon Picasso, die hij bewonderde, ook. U vindt zijn schilderijen in onze showroom.