Terug naar merken

Framati bij Van Til

Het is stijlvol. Het heeft internationale allure. En het is een bewijs van uitstekende smaak: Framati, het merk dat alle wereldstijlen combineert tot een nieuwe ervaring in wonen. Dankzij dit concept van fusiondesign vormt Framatii de ideale basis voor een strak Italiaans interieur, romantische Franse inrichtingsstijl of het nuchtere Hollandse wonen. Deze veelzijdigheid nodigt bovendien uit om vaker in uw interieur te variëren: de Framati-elementen laten zich verrassend gemakkelijk in nieuwe posities manoeuvreren en belonen u steeds met een blik van herkenning!

Vanzelfsprekend biedt Framati het comfort van een compleet en harmonieus woonprogramma. Zo is er een fraaie collectie zitmeubelen, tafels en accessoires voor salon en eetkamer. Ook andere vertrekken, zoals de masterbedroom kunnen met een eigen, onderscheidende signatuur worden ingericht. Achter Framati staat een keur van ontwerpers die trends direct vertalen naar eigentijds en toch tijdloos design, materiaalgebruik en kleurstelling. Op die manier vernieuwt de collectie zich voortdurend, terwijl de echte klassiekers die de kern van het meubelprogramma vormen, natuurlijk leverbaar blijven.
Nepalkleden van Framati

In Nepal knopen vaardige vingers kleden van zuiver scheerwol in een perfecte kwaliteit (102.000 - 140.000 knopen/m²), die speciaal door Van Til en Framati ontworpen zijn. Omdat Van Til kleurstelling, productieontwikkeling en export naar Nederland zelf controleert, ontstaat een exclusief eindproduct dat voor een scherpe prijs kan worden aangeboden. De collectie omvat tientallen originele dessins, afgestemd op zowel moderne als stijlvolle klassieke interieurs. De Nepal-kleden zijn in alle gewenste maten en in diverse dessins en kleuruitvoeringen leverbaar. Ze kunnen zelfs naar eigen ontwerp worden geproduceerd. Van Til steunt het werk van de leprabestrijding in Nepal en schenkt van ieder verkocht eigen importkleed € 46,- aan het Lepraziekenhuis in Kathmandu.

www.framati.nl

De gehele collectie van Framati is bij Van Til vertegenwoordigd. Eventuele speciale aanbiedingen vindt u hieronder.
Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. ...
  5. 5