Homepage

Aanbiedingen
> Desede. DS 55.

AanbiedingenDesede. DS 55.

Relaxfauteuil met verstelbaar rug- en zitdeel. In diverse kleuren leder Living.

Van 4450,- Nu 1999,-

Bijpassende hocker.
Van 1275,- Nu 999,-

 

 

 van 4450,-
nu 1999,-
Terug naar overzicht
Klik hier voor meer informatie over De Sede
Klik hier voor meer aanbiedingen

Aanbieding

Van Til onderhoudt met vele grote merken reeds jarenlange relaties. Daardoor is Van Til in de gelegenheid om diverse objecten voordeliger aan te bieden. Uw bestelling wordt, zoals gebruikelijk, geheel volgens uw wensen geleverd. Overigens worden sommige aanbiedingsproducten speciaal door onze leverancier voor u vervaardigd. Daardoor zijn er bij de bestelling vaak meerdere uitvoeringen mogelijk.

Het aanbod wisselt regelmatig. Vindt u dus nu niets van uw gading, bezoek dan deze pagina regelmatig opnieuw. En als u juist bijzonder gecharmeerd raakt van een object, wacht u dan vooral niet te lang. Aanbiedingen zijn geldig zolang de (bestelde) voorraad strekt. De foto's kunnen verschillen van de genoemde uitvoering.

Opruiming

De collectie vernieuwt zichzelf voortdurend. Daardoor zijn er permanent diverse objecten die plaats moeten maken voor hun opvolgers. En dat biedt u uitgelezen kansen om uw interieur voordelig te verrijken met een bijzonder meubelstuk.

Het kan zijn dat een afgebeeld artikel inmiddels is verkocht. Om teleurstelling te voorkomen raden wij u aan om vooraf even de afdeling Verkoop te bellen (072 - 511 27 60) als u naar ons toe wilt komen om de opruiming te bekijken. Reservering van opruimingsartikelen is niet mogelijk. Opruimingsartikelen worden geleverd zoals ze in de showroom zijn gepresenteerd.