Bezorging

 

Van Til bezorgt alle orders van meer dan € 500,- (met uitzondering van opruimings- en aanbiedingsartikelen) kosteloos in heel Nederland. Bij de planning van de bezorging wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met uw wensen. Tot de tijd van bezorging verblijven uw aangekochte artikelen in ons magazijn in Alkmaar.De omstandigheden in ons magazijn garanderen de optimale condities voor de veelal natuurlijke materialen van uw meubelen. Het transport voeren we uit met eigen vrachtwagens en eigen chauffeurs: mensen die ervaring hebben met het afleveren van uw waardevolle woonartikelen.Ook voor de montage van wandsystemen en het aanbrengen van woontextiel zetten we o.a. onze eigen deskundige monteurs en stoffeerders in.

Email: planning@vantilgroep.nl


BEZORGING ONLINE BESTELLING

Bij de planning van de bezorging van uw online bestelling wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met uw wensen. Voor de montage van wandsystemen en het aanbrengen van woontextiel zetten we o.a. onze eigen deskundige monteurs en stoffeerders in.

– Kleine pakketten onder €500,- worden verzonden via PostNL, hiervoor wordt €5,95 verzendkosten in rekening gebracht.
– Grote pakketten onder €500,- worden met eigen bezorgservice gebracht, hiervoor wordt €29,95 verzendkosten in rekening gebracht.
– Pakketten boven de €500,- worden kosteloos verzonden.